مواد لازم:

  • سینه مرغ ۳ تیکه
  • نصف بطری آب معدنی (100 میلی لیتر)
  • نصف لیوان چای خوری شیر (100 میلی لیتر)
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری کاری
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یا هر ادویه دیگری که می خواهید
  • 1 لیوان آرد
  • 1 تخم مرغ
  • ۴قاشق غذاخوری آب
  • 1.5 فنجان آرد گالته
  • روغن برای سرخ کردن

 

طرز تهیه: 

مرغ را نازک برش دهید. ، همه مواد را در یک ظرف مناسب بریزید و مخلوط کنید. مرغ ها را داخل ظرف بذارید که 2-3 ساعت در یخچال استراحت کنند. به این ترتیب خوشمزه تر و نرم می شوند.

برش های مرغ را نازک بزنید .

سپس تخم مرغ زده شده و سپس آرد سوخاری را خرد کنید.

به اندازه کافی روغن ریخته تا در ظرف مناسب اجاق گاز سرخ شود. وقتی روغن داغ شد ، مرغ را سرخ کنید. هنگام سرخ كردن ، مقدار زیادی گوشت به ظرف اضافه نکنید تا دمای روغن پایین نیاید و جوجه ها روغن زیادی جذب نكنند. اگر می خواهید یک لایه بیرونی با روکش زیبا داشته باشید ، پس از اطمینان از قهوه ای شدن یک طرف ، مرغ را برگردانید. اگر پخت کامل نداشته باشید نتیجه خوبی نداره.

 

منبع: یوتیوب


SarAshpazjan

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Matt برسی تمامی موارد لازم برای داشتن یک فضای باز عالی فیلتر شنی FRP بست بیوگرافی رصــدخــانــه netantalya.parsablog.com کانون دخترانه تسنیم گردشگری