مواد لازم:
طرز تهیه:
مرغ را نازک برش دهید. ، همه مواد را در یک ظرف مناسب بریزید و مخلوط کنید. مرغ ها را داخل ظرف بذارید که 2-3 ساعت در یخچال استراحت کنند. به این ترتیب خوشمزه تر و نرم می شوند.
برش های مرغ را نازک بزنید .
سپس تخم مرغ زده شده و سپس آرد سوخاری را خرد کنید.
به اندازه کافی روغن ریخته تا در ظرف مناسب اجاق گاز سرخ شود. وقتی روغن داغ شد ، مرغ را سرخ کنید. هنگام سرخ كردن ، مقدار زیادی گوشت به ظرف اضافه نکنید تا دمای روغن پایین نیاید و جوجه ها روغن زیادی جذب نكنند. اگر می خواهید یک لایه بیرونی با روکش زیبا داشته باشید ، پس از اطمینان از قهوه ای شدن یک طرف ، مرغ را برگردانید. اگر پخت کامل نداشته باشید نتیجه خوبی نداره.
منبع: یوتیوب
درباره این سایت